013 - 511 39 96 info@habotex.com

Paspoppen

Paspoppen

Lady Lewenstein

De fonkelnieuwe Lady Lewenstein is bedoeld als uw hulp bij het maken van kledingstukken als jurken, jasjes, blouses, rokken, .. en pantalons!

Lady Lewenstein maakt het mogelijk pantalons op de paspop te vervaardigen door de goede vormen rond de heupen, billen en het begin van benen, waaromheen u de pantalon kunt passen.

Lady Lewenstein is de jongste ontwikkeling op het gebied van paspoppen, de meest uitgebreide, veelzijdige en variabel instelbare paspop op dit moment op de markt.

Lady Lewenstein maakt het mogelijk, dat het belangrijke maar lastige klusje van het inzetten van de rits in de broek, snel verloopt en met een professioneel resultaat.

Voor mensen die problemen hebben een goed passende broek te kopen, is Lady Lewenstein een uitkomst. Stel de paspop in op uw eigen maten, gebruik eventueel wat opvulstof rondom de paspop en maak of vermaak uw eigen broeken!

Lady Lewenstein kan in een niet centrische positie gezet worden, zodat de pijp van de pantalon perfect uit kan hangen voor uw kritische blik. Maakt u een rok of een jurkje, plaatst u de pop eenvoudig weer in haar centrische positie voor een optimaal resultaat.

Bent u geïnteresseerd in een naaimachine?

Dan horen wij het graag van u.